Bedankt!
Beste relatie,
In de voorbijgaande jaren hebben wij talloze jonge ouders mogen voorzien van onze samengestelde kraammanden, knuffels en kraamcadeaus uit úw bedrijfsnaam. Dat was voor ons iedere keer weer een geweldige uitdaging maar na 25 jaar kraamcadeaus verzonden te hebben in binnen- en buitenland, hebben wij besloten om per 14 november 2020 te stoppen met ons bedrijf. Vrijdag de 13e november 2020 was de laatste dag waarop wij uw (kraam) cadeaus verzonden naar de kersverse ouders.
Wij danken al onze trouwe en enthousiaste klanten voor meer dan 25 jaar vertrouwen in ons en wensen u veel geluk in goede gezondheid.
Hartelijke groeten,
Netty & Ton Swart
Surprise! Kraamkado’s / A New Baby

6 Comments

 • Jet Does-van der Linden Posted 1 december 2020 14:39

  Wat jammer! Ik wilde net weer een badjasje bestellen. Heel veel dank ook aan jou Netty voor het altijd picobello afhandelen van onze verzoeken. Het ga jullie goed!

 • Ton Swart Posted 20 juli 2021 00:39

  Goedemorgen Netty en Ton,

  Wat ontzettend jammer dat jullie ermee stoppen. We hebben inderdaad jaren met jullie samen gewerkt. Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe!! En nogmaals bedankt 😉!!

  Met vriendelijke groet,
  Nienke

 • Ton Swart Posted 20 juli 2021 00:40

  Dank jullie wel voor de goede zorgen!!!!
  En geniet van de vrije tijd 😊

  Met vriendelijke groet,
  Ellen, Management Assistant

 • Ton Swart Posted 20 juli 2021 00:41

  Hoi Netty,
  Wij betreuren het dat je gaat stoppen, maar wel begrijpelijk.
  Ik dank je voor alle kado’s die je namens onze Personeelsvereniging hebt gestuurd (al zo’n 20 jaar!).
  Alle ontvangers waren erg blij met de mooie doos vol geschenkjes.
  Het ga je goed!

  Kus,
  Alex, Principal DfT Engineer

 • Ton Swart Posted 20 juli 2021 00:44

  Hallo Netty en Ton,

  In de 21 jaar dat ik nu bij ************ werk heb ik vele knuffels bij jullie besteld. Echt heel veel. Toen mijn eigen dochter geboren werd kreeg ik een eigen muis Doedoe. Dat was de knuffel die ik toen het meeste bestelde. Mijn dochter is nu 16 en nog steeds dol op haar muis DoeDoe. Vele knuffels zijn uiteindelijk weer verdwenen, maar muis DoeDoe staat nog altijd op haar bed.

  Ik was vereerd toen jullie een tijdje daarna een roze varkentje naar mij vernoemde. Varkentje Gea. Ik kreeg toen zelfs de mini-versie toegezonden. Deze staat nog altijd in mijn slaapkamer!

  Helaas zijn de bestelling vanuit ******** de laatste jaren minder geworden. Mede omdat ook anderen binnen ******** bestellingen zijn gaan doen.
  Jammer dat jullie er mee stoppen. Ik wens jullie al het goeds toe voor de toekomst en bedankt voor de jarenlange samenwerking !

  Liefs van Gea, Office manager

 • Ton Swart Posted 20 juli 2021 00:51

  Beste bezoekers,
  Wij hebben een greep uit de lieve berichten die wij toegestuurd kregen hierboven gezet. Heel hartelijk bedankt voor alle emails aan ons.

  Wij hebben het verzenden van kraamkado’s met veel liefde en passie gedaan. nogmaals bedankt voor de hele leuke samenwerking met u allen.

  Wellicht tot ooit. Het gaat u en de uwen goed.
  Netty & Ton

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *